Ajanvaraus Seinäjoki

(06) 4141 301

Ajanvaraus Ilmajoki

(06) 4246 736

Ajanvaraus Lapua

050 512 9567

Kaikki toimipisteet 

Nettiajanvaraus

Hymysi parhaaksi

Hammashoito nukutuksessa Seinäjoella

Hammashoidossa kipu koetaan monin eri tavoin. Toiset ihmiset ovat luonnostaan herkempiä kuin toiset. Useimmille pelkäävistä potilaista pelko on syntynyt jo lapsuudessa. Toistuvat ja traumatisoivat yritykset hoitaa hampaita saattavat johtaa pitkittyneeseen tai jopa pysyvään hammaslääkäri- tai toimenpidepelkoon. Joskus pelko on niin voimakasta, että se johtaa kokonaan hampaiston hoitamattomuuteen. Hammashoitopelon hallitsemiseen voidaan käyttää monia eri keinoja.

Tärkein on hyvä potilas-hammaslääkärisuhde sekä luottamus hoitavaan hammaslääkäriin. Usein tämä syntyy myönteisistä hammashoitokokemuksista. Ikävä kyllä hammashoito ei aina ole täysin kivutonta, mutta nykyaikaiset puudutteet ovat erinomaisia kivun lievittäjiä. Lisäksi voidaan käyttää rauhoittavia lääkkeitä, jotka vähentävät pelon aistimista ja nostavat kipukynnystä. Osalle ihmisistä pelko on kuitenkin niin voimakasta, että nukutushoito on selkein ja suositeltavin tapa suorittaa hammashoito.

Kenelle nukutushoito sopii?

Nukutus sopii hammashoidossa lähes kaikille terveille potilaille. Hammashoidosta vastaavat Lääkäritalon Hampaan kokeneet hammaslääkärit ja -hoitajat. Nukutushoidossa pyritään tekemään mahdollisimman paljon tarvittavia toimenpiteitä yhdellä hoitokäynnillä.

Käynnin ja nukutuksen pituus riippuu hammashoidon laajuudesta. Ennen varsinaista hoitoa tehdään koko suun kliininen ja röntgenologinen tutkimus. Tämän perusteella tehdään varsinainen hoitosuunnitelma ja kustannusarvio sekä alustava aikavaraus hoidolle. Nukutushoito laskutetaan tuntilaskutuksena, hammashoito tehtyjen toimenpiteiden mukaisesti. Hoidosta saa normaalisti KELA-korvausta.

Varaa aikasi näin: 

Lisätietoja hammashoidosta nukutuksessa antaa Seinäjoen Lääkäritalon Hampaan hammashoitajamme p. 06 4141 301.

nukutushammashoito.fi

Yhteystiedot